Μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό  SARS-CoV-2

Αγαπητοί μας πελάτες


Το Yliessa Hotel με υψηλό αίσθημα ευθύνης σας διασφαλίζει ότι  φέτος είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό SARS-CoV-2.

Η υγεία και η ασφάλεια των φιλοξενούμενων και του προσωπικού μας ήταν και παραμένει πάντα η κύρια προτεραιότητα μας.

Παρακάτω θα βρείτε το πλαίσιο των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας που  εφαρμόζουμε για να προστατεύσουμε εσάς και το προσωπικό μας. 

 

Εφαρμόζουμε πιστά τις οδηγίες του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και  ενημέρωνόμαστε διαρκώς.

Σχεδιάσαμε πολύ προσεκτικά την εφαρμογή των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας εντός του ξενοδοχείου. Κάνουμε εκπαίδευση του προσωπικού σε καθημερινή βάση και διεξάγουμε συστηματικά ελέγχους για την πιστή τήρηση των οδηγιών.

Εφαρμόζουμε ενισχυμένα πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης όλων των επιφανειών και του μπάνιου  σε κάθε δωμάτιο πριν την άφιξη των φιλοξενούμενων. Μετά την διαδικασία καθαρισμού σε κάθε δωμάτιο τοποθετείται ειδική σήμανση απολύμανσης.

Κάνουμε  συστηματική καθημερινή απολύμανση σε σημεία επαφής και συχνής χρήσης όπως , χερούλια κοινόχρηστων πορτών, πάγκους reception, WCs κλπ.

Τηρούμε σχολαστικά όλα τα πρωτοκόλλα για το πλύσιμο των χεριών και την υγιεινή του προσωπικού μας.

Διεξάγουμε θερμομετρήσεις του προσωπικού και φιλοξενούμενων.

Έχουμε τοποθετήσει απολυμαντικά χεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Για λόγους ασφαλείας των φιλοξενούμενων
και του προσωπικού
δεν σερβίρεται πρωϊνό &
δεν λειτουργεί η πισίνα.

Παρέχουμε χειρουργικές μάσκες και γάντια στο προσωπικό και στους φιλοξενούμενους όπου κρίνεται απαραίτητο βάση των οδηγιών του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

covid-19

ΤΗΛΈΦΩΝΑ

+30 25510 95111

+30 6945 742094

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social